Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om en flicka som blir garroterad-hon har strypts till döds. Hon blir hittad i vattnet, kall och blöt.


Oskuld

. : ¤ \"Oskuld\" ¤ : .

Hennes svarta hår klistrar sig spretigt fast över det livlösa ansiktet.
Hennes ögon stirrar ut i oändligheten, kalla och skrämmande.
Hennes kropp lyser igenom den genomskinliga våta negligen.
Oskuldsfullt, ingen kan förstår hur man kan skada någon så hjälplös.

Runt nacken har hon märken efter en fikselina, hon har blivir garroterad - strypts till döds.
Fiskelinan har skurit in i halsen så hårt att det har skadat strupen.

Polismännen söker och letar efter en misstänkt.
Det har några stycken som inte har några alibi för vad de gjorde på mordkvällen och andra som har starka, detaljerade in i minsta detalj.

En äldre kvinna har berättat att hon har sett någon som har åkt i en grön gammal eka.
Igår sent på kvällen, längre ut på vattnet såg hon hur någon släppte ut något vitt stort knyte i vattnet.
Det kan ju tänkas vara negligen hon har sett.

Hon har inget att själv säga till om, så oskuldsfull.




Fri vers av Mysterica
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-10-04 14:37



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sorgligt, så sorgligt, verkligen gripande:'(
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica