Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--- Jag gav dig min kärlek, gjorde jag inte? ---


Givmild kärlek

Du har varit så evinnerligt generös,
jag vet inte varför du har fortsatt att ge?

Din givmildhet har gjort mig bunden till dig.
För din egoism, återgivet till min beundran.

För allt du har gjort.

Du ger mig kärlek och skänker mig lycka,
jag vill tacka dig.

Förblir dig evigt tacksam.

Kärlek är allt, det sa dem till mig.
Kärlek gjorde sött och ledsamt på samma gång.
Kärleken glömde dock att göra mig så blind för att se.

Lär dig en läxa för hur egendomlighet får dig att känna,
som får dig att veta att du aldrig blir som förr.

Jag finner det i ditt hjärta, knäar ner för att viska..

--- Jag gav dig min kärlek, gjorde jag inte? ---




Fri vers av Mysterica
Läst 490 gånger
Publicerad 2008-02-22 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica