Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Allt jag ville var bara att Älska dig. Jag menade aldrig att försätta dig i smärta\"


Allt det jag ville

Allt jag ville var bara att Älska dig.
Jag menade aldrig att försätta dig i smärta

men

jag har bara mig själv att skylla.

Nu när du är borta så kan jag verkligen inte sluta att tänka på dig.
Varje gång jag hör ditt namn, jag tänker på vad jag har gjort...om och om igen.

Det fanns ingenting som jag kunde göra.

Jag vet
Jag vet

Att saker som fanns har ändrats föralltid.

När jag ser in i dina ögon,
allt det jag ser är tårar.
Om jag ändå kunde plocka upp alla bitar från ditt brustna hjärta

och

sätta ihop dem igen.
Sen skulle jag hålla dig i min famn tills smärtan svalnat.
Stanna här, stanna här förevigt.




Fri vers av Mysterica
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica