Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag skulle ge dig allting du pekar på, Bara när du inte hör så vågar jag säga så.\"


Jag tycker om dig

Mitt hjärta känns nu som en tung sten av lycka,
min klocka har stannat, var minut är som ett förbi fladdrande liv.
Att känna dina andetag i nacken vid en kram, kändes som ett leende i en ram.

Att få känna din värme när du log, gjorde så att mitt hjärta lätt dog.
Din röst varm och mjuk, skulle kunna få mig att känna tröst.

Jag skulle ge dig allting du pekar på,
Bara när du inte hör så vågar jag säga så.

Nu finns du bara inte i min tanke utan i mitt hjärta.
Böljande som en svag bris, nyknoppad som ett björkris.
Din röst ekar inom mig, jag tycker om dig.

Jag skulle ge dig allting du pekar på,
Bara när du inte hör så vågar jag säga så.

Jag är så galen, mitt huvud snurrar som en åkande karusell.
Jag kan inte stanna utanför det, jag är hög på en drog och den drogen är du.
Du tror inte på mig, kanske...men alla jonglerande tankar i mitt huvud viskar att det är så.

Innan var balansen fin och mitt inombords var lungt, men nu är hela själen min ett enda virrevarr.
En känsla som är så skön, ta inte bort den.
Låt mig behålla den och träffa dig igen, jag ska stjäla mig en kyss.
Den ljuvaste av dem alla, som med mina ord jag gärna skulle vilja kalla...
Perfekt.

Du underbara, jag tycker om dig.






Fri vers av Mysterica
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica