Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag saknar hennes beröring som jag aldrig känt och känslan av hennes läppar som jag aldrig kysst.\"


Känslan av hennes läppar som jag aldrig kysst

Varje dag jag hör från dig
gör mitt hjärta ett glädjeskutt.

Även fast hon finns långt där borta
så gör min kropp likadant.

Jag saknar hennes beröring som jag aldrig känt
och känslan av hennes läppar som jag aldrig kysst.

Det är en miljon röster som hörs när en ängel sjunger.

Jag känner miljoner fjärilar när hon skrattar
Varje minut hennes röst flyter sprött, en röst som jag adrig hört.

Jag saknar den fysiska känslan jag inte kan fylla
och få tillbaka känslor som jag så saknat.

Även fast jag hör hennes röst viskande i mitt öra
så vill jag inget annat än att känna hennes andedräkt...så gärna.




Fri vers av Mysterica
Läst 1262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-19 14:17



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
oj oj oj vilken känslofull text. Bra!!!
2010-02-15

  RADIOANSIKTE
Hur fin som helst.




*aldrig.
2008-06-30

  Pulsatilla
Såå vackert!!! Ljuvligt vackert!
2008-02-21

  Thirre
Vacker dikt om längtan!
2008-02-19

    Seud P Myno
\"Det är en miljon röster som hörs när en ängel sjunger.\"

Kan inte låta bli att tänka på \"...tusen kyssar och tusen kyssar åter\" eller hur var det nu Sapfo skrev?
2008-02-19

  Sofiapoema
åh, bokmärker denna här...
2008-02-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken vacker dikt...gillar känslan..Helt underbar!/B
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica