Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om Gun

1. En kväll var jag på krogen för att möta min internet-tjej
Där va hon ju den där snyggingen som jag pratat med på spray
Vi drack och mingla och dansa ända tills timmen blev sen
Jag borde nog ha gått ensam men hon följde med mig hem


2. Vi var väl på väg ner i sängen, tanken och viljan var god
Men hon ville fräsha upp sig, för att använda hennes ord
Hon började sin demaskering med att slänga sin push opp
Sen öppnade hon korsetten det var då som jag skrek stopp


REF
Vad är det som händer i världen Åldern har blivit nåt fult
Alla skall lyfta sin haka Och håret det färgar vi gult
Vi sprutar in botox i pannan Bröst fylls med sillicon
Och kvinnan du trodde var vacker Är blott som en skylt av neon
Visst kan man väl kroppen försköna och kapa nåt år eller två
och visst kan man sminka och joxa förbättra och dölja och så
Men man får inte ljuga så mycket att när morgonen är här
Den läckra bruden från festen har blivit en trött pensionär


3. Den sexiga kvinnan jag mötte med snörliv och korsett
Gick och tvätta bort sminket kom tillbaks som sjuttioett
Hann tänka rätt många tankar du men att fly var inte rätt
Så bet jag ihop och sucka, att va man är minsann inte lätt,
(Vilken tur att jag tog min tablett)

4. Jag skall sluta med internet dejting och kasta min dator i sjön
Vill aldrig mer ragga på krogen en lördag när alla fått lön
För när man så äntligen träffas efter veckor på Internet
Tjufemåriga blonda Lisa var egentligen Gun sjuttiett

Ref

5. Så blåste jag ut alla ljusen för det här ville jag inte se
Därefter la jag ut snusen och tänderna la jag breve
Sen bad jag en bön till vår herre och tog av mig min tupé
Lyfte så slutligen täcket, men dit fick ni ej följa med




Fri vers av Roger VIP
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-10-05 09:43



Bookmark and Share


  Laijza
Precis så.
En galen väld över att vilja se ut sådär. *ryser*
2008-05-26

    ej medlem längre
Kul! Men man blir rädd av dina bilder.
Huh!
2006-11-13

    Erika H
Gillas mycket, mycket!
Skarpt, välskrivet, känns som en riktig utmaning......
*försöker dra ut mina låtsaskryllor ur håret* ajjj
erika
2006-10-14

  Rider_on_the_Storm
Så otroligt bra :D
2006-10-14

  Anna H
Jadu, det är inte lätt det där... Man ska se ung ut, gärna yngre än man är. Och man ska vara vacker och smal, gärna något smalare än vad som är riktigt nyttigt.

Kanske man skulle införa frukostdejter... Man träffas med ruffsigt hår, osminkad och i morgonrocken :)
2006-10-05

  Propella
*skrattar* Strålande, Roger! En ny hit!
2006-10-05

  Daniel_78 VIP
hahah sista stycket var verkligen häärligt,
hoppas på en fräckvisa av detta också, upptempo, ingen smörsång.
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP