Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag nu är både full och fet

Om kärleken var vin
skulle jag
dricka mig full
varje dag

Om kärleken var
choklad
skulle jag äta mig fet

Om jag nu är både full och fet
betyder det att jag är kärlek
Eller att jag saknar den




Övriga genrer av Spirit
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-05 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit