Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan hjälpa dig att gå

Män i skor
skor sig på andra
människor

Jävla samhälle
Vem är det
Är det vi

Någon måste vi kunna skylla på
Ta lite kaffe
Tänk inte så mycket

Ska vi prata om lycka
Att lyckas
Att veta vem du är
Innan du vet vem jag är

Gå före
Jag kan vänta
Jag kan hjälpa dig att gå
Jag är tacksam att jag har skor

Men låt inte någon trampa på dig
Det gör ont

Jag hjälpte dig att gå ifrån mig






Fri vers (Fri form) av Spirit
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-19 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit