Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske får du ont

Nu fångar jag några tankar
och kastar ut de här
Till dig var du nu än är

Det är ord som kommer
från mitt sinne
Det är ord som vilat länge där inne

Jag önskar att en del
som bara letar fel
hittar sig själva och sopar rent
framför egen port
Innan de gräver i någon annans lort

Men om Ni nu vill gräva
och hitta något att samtala om
Så kan vi alltid prata väder
och om snön som inte kom

Ge varandra styrka och hopp
Beröm dig själv och din kropp
Tänk om du bara sa
positiva saker till folk
Skulle de bli vilsna och be om en tolk

Nej det kan inte stämma
Hon har inte alla hästar hemma
Så glad kan man inte vara är hon hög
Nej din jävel det är du som är trög

Dina fötter blir inte större
för att du står på mina
Kanske får du ont om jag står på dina




Prosa av Spirit
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 20:24



Bookmark and Share


  Jimmy:n
gillar denna!
himla bra!
dina fötter blir faktiskt inte större fast du står på mina. verkligen bra slutkläm!
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit