Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta spel

Hur har man hamnat i med sitt hjärta som insats
Vet aldrig om man möter någon
och det är rätt eller fel

En dag lyssnade jag på mitt lilla hjärta
som tog mig på en helvetes färd
Kanske var det mitt karma
Kanske var jag denna prövning värd

Livet prövar oss min vän
Vet aldrig vad som väntar runt hörnet
och vad som händer sen

Men jag vill inte stänga in mitt hjärta
även om den bär på sår
Jag tänker öppna dörren
för nu är det vår




Prosa av Spirit
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-05 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En positiv känsla fyller mig när du pekar på det öppna sinnet - "öppna dörren"
och att det kan lindra det sargade hjärtat...
2017-07-16

  Sokrates
verkligen bra!!!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit