Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på allt som händer och vad man ska tro på.Tro på dig själv är en bra början. Har gjort en låt som heter coming back to you (Det är ingen översättning från låten) Text skriven av mig Gun Alfsdotter Musik Mitch Hiller


Kommer tillbaka till dig

Du var hela tiden hel
Det var dina tankar som blev fel
Ditt hjärta var inte delat itu
Men det visste inte du

För alla ord vi säger och matas med
gör att en känsla kan bli till ved
Ved som du eldar på
Säger samma saker bryter inga mönster
Stannar för länge utan att gå

Sen undrar du om Gud har tappat bort dig
tappat just dig i hela universum
Ja det har du nog lyckats med själv ska du se
Har du öppnat ditt hjärta när du ska be

Har du bett med tacksamhet för den du är
och det du har
Nej Gud ska bara finnas där och ge dig allt utan krav
Vad finns att göra i denna sjuka värld full av hat
Där barn svälter och är utan mat

Där folk begår terror och mord
Vi bor här tillsammans på denna vackra jord
Kom tillbaka till dig själv och din själ
Börja med att behandla dig själv väl

För mig är Gud Kärleken som finns överallt
Livet är både socker och salt
Det finns en annan Jävel som styr det onda
Som heter Satan som låter det finnas våld på gatan

Som vill att hatet ska växa
hoppas att världen ändå har lärt sig sin läxa
Det kunde vara du det kunde vara jag
Livet var ett lotteri när vi föddes en dag












Fri vers (Prosapoesi) av Spirit
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-10 01:37



Bookmark and Share


  Chawa VIP
"Du var hela tiden hel
Det var dina tankar som blev fel
Ditt hjärta var inte delat itu
Men det visste inte du..." - säger allt om vår eviga kärleksförbindelse med Gud, men tyvärr tror vårt ego (tankarna) att vi är separerade från Gud. Gud har inte skapat ondskan i världen, det har vårt ego gjort. Så tror och tänker jag.

"Kom tillbaka till dig själv och din själ
Börja med att behandla dig själv väl..." - en mycket hållbar lösning för en kärleksfull värld i fred.

Tycker om din text som speglar all den oro som härjar i världen sida vid sida med allt gott. Tycker även om musiken med toner som gungar lugnt och harmoniskt.



2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit