Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver ställa mig själv utanför

Tvånget av att behöva uttrycka mig
Skriver mer för mig själv än för dig
Om jag skulle tänka på vad andra vill ha
så skulle jag inte kunna vara ärlig i det jag sa

Ändå blir jag påverkad i allt jag gör
analysera ofta och undrar varför
Behöver ställa mig själv utanför
Blir galen på en del tankar som bara stör

Kunde jag vara bättre som person
jag antar det
Banta lite mer å va mindre fet
Men mitt hjärta är stort
och jag är glad för allt bra som jag gjort

Behöver stanna till fråga mig själv vad jag vill
Livet rusar på i en ohejdbar fart
Ska ta reda på vad jag vill ganska snart
Snart vet jag ingenting om vet bara om i dag

Så vad vill jag




Prosa av Spirit
Läst 373 gånger
Publicerad 2015-02-08 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit