Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pan, målning av Michail Vrubel (1900)


Vem tvingade dig

Vanans makt
Ingår i en pakt
Du är så feg
formbar som en deg
Du bor i din kropp
Äger din snopp
Tänker inte själv
säger inte stop
Sen kommer väggen
den känns bekant
Den har redan träffat din tant
Vårdsvängen får kosta
det är väl bra
Så Direktören kan lyfta
den lön han vill ha
Bli inte bitter du blir bara ful
Nej överkonsumera istället
det gör ju alla i jul
Spring lite fortare du är för fet
Du måste ju prova din senaste diet
Så åker du in för hjärtat sa nej
Andas är svårt
Vem tvingade dig
Dags att göra medvetna val
Innan din tid är kommen
och du får spela fiol med Pan




Fri vers av Spirit
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-06 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit