Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje liten regndroppe är en del av dig

Träffade Märta
i tvättstugan
i dag

Hon hade varit
gift
i över 50 år

Men nu var hennes
Lennart på hem
Han var sjuk

Tänk att sova med
någon i 50 år
Varje dag kramas

Märta kunde inte sova
hon var ledsen
och ensam

Hon följde med mig in i torkrummet
Berättade sin livshistoria
medan jag hängde tvätt

Hur hon tidigt blivit med barn
gift sig och fått familj och
sen barnbarn

Så egentligen var hon inte ensam
hon hade stor familj
Men hon hade inte sin Lennart

När jag bar in min tvätt
kände jag mig nöjd
och tacksam över Märtas historia

Varför finns det så stor ensamhet i dag
Vi hör ju alla ihop med universumsstjärnor
och sandkorn i öknen
Varje liten regndroppe är en del av dig













Övriga genrer av Spirit
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit