Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någons berättelse

Den tuffa killen
var jätterädd
och gömde sig bakom sin stora hund

Men han rökte hela tiden
och hade solglasögon
Så ingen såg hans tårar

Hans pojkvän hade precis
lämnat honom
Och dom hade köpt hunden ihop

Ja kanske var det så





Övriga genrer av Spirit
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-06 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit