Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld

Int vet jag int va jag vill
sa norrlänningen
när han röstade i valet
Men morsan va ju sosse

Perssons kärring ska väl ha det gott
när hon får offra sig å va med han
Alla vet ju att han är en surkart

Eller ge Anitas avgångslön till barnomsorgen
å till dom gamla som byggt upp det här skitsamhället

Int vet ja men är det int som stöld
att ta en sån massa pengar själv
Sa norrlänningen som flyttat till Skåne

Han var arbetslös och satt varje dag på samma bänk
och delade en pava med Ali från Irak
Ali hade psykos
för han fick sin kompis hjärna i ansiktet
när han var i fronten

Ali svarade genom att nicka och dricka
som vi andra svenskar gör













Övriga genrer av Spirit
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-10-06 01:44



Bookmark and Share


  tom boreland
bra spetsat
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit