Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....................


Jag orkar inte mer...

Varje dag som går
plågas hjärtat än en gång
slutet närmar sig




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-10-07 15:48



Bookmark and Share


  Lollan_
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao,
eller neeeeeeeeeeeeeeejo.
Den är bra, men hemsk, och jag förstår verkligen vad du menar, verkligen.
2007-03-16

  joss
ja domedagen kommer väl snart
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow