Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Desperation (ord som bränner)

Blicken

djupt
i dina ögon
splittrar mig

i
tusentals
fragment
av
åtrå.


den
rör vid mig.

synden
omsluter
min kropp.

smak av lust
och lukt av höst,

din närhet
rispar hårt min hud
om natten




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 958 gånger
Publicerad 2006-10-07 20:32



Bookmark and Share


  Poison Ivy
Väcker känslor, gillar speciellt de första två styckena

Blicken
djupt
i dina ögon
splittrar mig

i
tusentals
fragment
av
åtrå.

efter första stycket trodde jag att dikten skulle gå åt ett helt annat håll, jag trodde det skulle bli sorgset men istället blev det hett och härligt!
2007-05-07

  frozen_yoghurt
Du är otroligt skicklig att bygga upp känslor!
2006-11-01

  Nillaa
Absolut ett bokmärke här....
Tycker att jag är ett med orden/språket
och två men känslan.. :)
2006-10-31

  marianela
Gillar de starka känslor du skriver om här, det blir så tydligt mänskligt i en "lukt av höst"...jag kan riktigt känna den varma andedräkten i den kalla luften.
2006-10-18

  Azerola
Mycket fint! känner en otrolig närhet
Orden bränner verkligen!
2006-10-15

  Azerola
Mycket fiint!
känner otrolig närhet.
Orden bränner verkligen
2006-10-15

    ej medlem längre
Starka känslor i dikten. Väldigt bra skrivet, vackra ord.
2006-10-11

  SvartKatt
otroligt bra!

så vacker, och så.. jag vet inte. naket på nåt sätt.
i flera bemärkelser ;)

som vanligt så gillar jag de sista raderna allra bäst!
(varför är det alltid så?!) =)
2006-10-09

  Hélène
Vackert i sin enkelhet. Komplicerat ändå.kram/ H
2006-10-07

    ej medlem längre
Lika djupt och vackert som alltid, duktigt!
2006-10-07

  cogitoergosum
Åh, jag har väntat på något nytt från dig! och inte blev jag besviken.
Jag har läst den om och om flera gånger. Den fascinerar mig.
2006-10-07

  Neal
Bra skrivet !
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson