Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Fånga mina sköndrömmar

Omvandla dem till realitet

Gör mardrömmarna till sagor
med lyckliga slut

Radera gränslinjen mellan
fantasi och verklighet

Låt natten föra mig
till en ljuvlig dröm

Väv där in mig i ditt nät
i all oändlighet

Förvandla mitt liv till en dröm

Drömfångare




Fri vers av Jenny*
Läst 396 gånger
Publicerad 2004-11-27 13:12



Bookmark and Share


  Mats L.
Verkligen tilltalande, du har hittat de rätta orden
2004-11-30

  Markattan
Vackra formuleringar i härlig dikt. Mycket bra!
2004-11-28

    hesiro_sankanjo

du fann orden att beskriva en känsla som i allafall jag också har.
2004-11-27

    Hades Is Rising
Jag har ju en som heter dreamcatcher. :)
Det var i alla fall fint skrivet!
2004-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*