Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mornar

Alla mornar då jag vaknar.
När jag vaknar och du.
Du ligger där.
Ligger där bredvid mig.
Nu.
Hur länge till kommer du.
Hur länge till kommer du att göra det.
Ligga där bredvid mig.
Bredvid mig när jag.
När jag vaknar.
Varje morgon.




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga