Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevande


Med händerna om hennes hals
Och andningen mot nyckelbenet
Sög han ljuset ur hennes ögon
Och lusten ur hennes hjärta
I en enda rörelse
Född ur en svart tanke
Dödade han den person
Hon en gång var

Med hjärtat bakom pansar
Och själen i ett kassaskåp
För att inte förlora förståndet
Överlevde hon
Mot sin vilja
Och stog emot
Hans begär
Om att äga henne




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-08 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP