Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistermåne, silverhav


Gnistermåne, silverhav
stjärnestrand och älsklingsland
Hav och himmel smälter samman
Natten den är mjuk och grå
Och stenarna de slipas, slipas

om och om igen


Mitt sagohav,
min nattestrand,
min horisont,
min morgonvind




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 18:50



Bookmark and Share


  Amina
mysigt...<3
2007-07-13

  solomi
Mycket vacker! S
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag