Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan våren

Innan frosten lämnat sin fukt i din ögonvrå
Och hjärtat smält totalt
Till en kladdig sörja på marken
Vid dina fötter

Innan snön i ditt hjärta töat bort
Och blottlagt hundskiten
Som lämnats på stigarna
I ditt hjärtas labyrinter

Innan isen i dina mage tinat
Och låtit dig åter känna smärtan
Som dolts av kyla
För att skona din själ

Innan värmen återvänt
Ska jag jaga blånaden från dina läppar
Och hålla dig varm
I mitt hjärta




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-08 20:27



Bookmark and Share


  ***Wicke***
oj. ryser.
Så underbart.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP