Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gråtande clownen

Sitter på en krog som så många gånger förut det kanske du hört? det är jag med pengarna jag med festerna, jag med skämten. Jag är den gråtande clownen med fickor fyllda av små lappar som jag kan köpa allt och inget med. Vet att clowner inte gråter men jag kanske inte ens är det längre. Det måste finnas någonting mer än det här, vill vara något mer än det jag är. Kan inte se mig i spegeln för jag vill inte se den jag är för det kan inte vara jag. Behöver något mer behöver känna att jag finns till. Att jag fyller upp en plats.

Jag vet att jag är ung men inuti är jag så gammal har sett mer än jag vill, har kännt mer än jag borde. har gråtit mer än jag velat. Men ändå tar det aldrig slut. Är så rädd för att förlora så jag går innan jag ens provat Men jag börjar bli för trött för att börja om på nytt hela tiden för rädd för att stanna för trött för att forsätta gå är inte det ett skämt värdigt en clown?

Allt jag behöver är något att hålla fast vid är det för mycket att begära?När jag tänker tillbacks har jag aldrig stannat på en plats länge. Blir bara orolig känns som jag lever i en bur och därför jag hela tiden är på väg nånstans men vet inte vart. Som ett djur som letar efter ett spår att följa men som inte vet hur det ser ut lr vart det leder.




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-10-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler