Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cellisten Fournier spelar Bach och gör en Chardin...




herr Fourniers kittel

.

I herr Fourniers kittel
blir tungt rytmiska vibrationer
hamrad koppar, vulkanisk färg
och stilla varmkornigt ljus




Fri vers av enkel
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-10-09 09:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Musik blev här lyrik...skönpoetat!
2006-10-09

  kath
toner och färg blir till ett -som de ju är :)
snyggt
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel