Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det fantastiskt

Visst är det fantastiskt, min kära,
hur nära varandra vi är
alldeles intill, just så
nära, nära

Och likväl ser vi inte
och ingen tycks lyssna
och avstånden bara växer

Visst är det fantastiskt
så stora avstånd kan vara
såhär alldeles intill
så helt nära
min kära



© 2007 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 693 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-05 12:27



Bookmark and Share


  Jorska
Ja... som att sitta ett andetag ifrån och titta på varandra genom kikare.
As I like them ... <~@
2008-11-10

    öppettid
den här texten gillar jag. sorlig man bra.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel