Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aninglöst stundtals lyckliga

I lögnen pyr de sanningar
som fräter sönder fasadernas glans

I hoppet vilar de ljuvligt fåfängliga
.............. föreställningarnas falsarier

Solen bränner vår hud
som arktiska vindars kyla.

Aninglöst, och stundtals lyckliga,
lever de likväl sina liv
som skadeskjutna kråkor


© 2009 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel