Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuftets iskalla terror

.
Vi älskade med ett glödande vanvett
på maskrosfält och i vajande vallmo
på istidsslipade klippor i de korta tallarnas skog
under de vackraste skyar av flamingos i flykt.

När Förnuftets iskalla terror steg in genom dörren
och Tystnadens trumpetfanfarer dräpte livets alla ljud
då hejdades solens strålar i flykten och världen frös till is

Med sänkta huvuden följde vi våra hjärtan
och lämnade rummet, rusade ut i det tomma mörkret
omfamnade dess sjungande smekande mjuka värme
och uppslukades av dess ofantliga kaos

Det tomma husets klapprande fönsterluckor
.................................. > tjattrade febrilt
men de gapande dörröppningarnas svarta rop
Fri vers av enkel
Läst 704 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 13:54



Bookmark and Share


  aol
suveränt säger jag
2008-11-07

    Bodil Sandberg
Även här har du målat upp de mest dramatiska bilder för mig...enormt gripande...bokmärker..applåderar dig!!!!
2007-12-04

  enkel
Punkterna ska vara vita, osynliga, men av någon outgrundlig anledning har jag förlorat redigeringsmöjligheterna!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel