Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sång


Ett djupt andetag, en plötslig vindpust

Femton sånger ljuder i skogen
en av dem är min, och den prisar nåden att vara

Kylig luft omsluter oss
i vår väntan


© 2008 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 524 gånger
Publicerad 2008-11-08 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel