Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar och vila


I sensommarkvälls värme
viskar det höga gräset

sången om det som skulle vara
men aldrig blev,
sången om det som blev
men inte skulle vara

och liksom gräset
böjer sig inför vintern
så vilar också jag





Fri vers av enkel
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 17:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som om någon sagt det redan, funderar över både det sagda och det som står att läsa mellan raderna, det mer outtalade. Det gäller bara att tro sig som se.
2017-07-11

  Jorska
Som en mjuk klapp på kinden... Det sista stycket är så totalt i all sin harmoni.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel