Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelsängen och du

Dubbelsängen står i regnet och suger
och snart ska även du
vara ute!









© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-11-27 23:24



Bookmark and Share


  a.m
Men du kunde behållit sängen ju! Det är skönt med en dubbelsäng för sig själv!
2004-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana