Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag


Om jag
skar en dag, sprang med nya
lätta tag
ej gråten över tomhet, ej
förtystad i evighet
ej misshandlad
av tveksamhet

ej flåendes av det enda ansikte
jag beklamrats med
ej strö salt i såren
av en artig sed
ej låta mig vridas
i kramp
i smärtsam vred

Förstrött, jag ler
driv in kulan, döden giver
och sakta
och tidvis
det hemska sker med iver






Fri vers av Ake
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-10-09 21:49



Bookmark and Share


  AndersN
Svart men med en klang av förhoppning, kan det vara så? Jo, det kan det nog!
Rimflätningen hittar jag inte så här vid en hastig blick, men det gör inte så mycket. Det låter bra i huvudet.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake