Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam.

 

"Barn, mitt barn, jag har dig så kär." Likväl går du mig på "nerverna". Jag älskar dig trots det, för den du är. Jag är din pappa, en som du inte valt eller pekat ut. Jag är din, oavsett vad du tar dig för. Du är fyllda två och har en vilja för betydligt fler. Temperamentet är hett som en gammal järnspis och humöret ryker som tekannan därpå. Trots det, finns det i dina två blå kärlek som få. Empatin drar ut när helst någon lider, dina ögon ömma ser, och ditt mjuka hjärta hör. Adam min son; kärleken är en gåva, dig till skänks. Du lille pojk som snabbast drar ton, så är ändå tonerna från dig mitt gehör. Jag älskar dig, du min son Adam!         




Fri vers av stefan.g
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-10-09 21:50



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint och kärleksfullt skrivet!
2006-10-15

  Milian09
åh den är så fin och klar. så äkta och ärlig
hoppas din adam mår fint.
ta en titt hos mig (längesen jag skrev)
men gjorde det idag.
ta hand om dig.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva