Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kliar under naglarna

En vag förnimmelse
av klåda under naglarna
suger ljuset ur dagarna
och jag längtar
efter ljung och granit.

Jag bäddar in
varje ord jag skriver
i dunbolster
invid mitt hjärtas värme.
Men orden jag säger
svävar kalla
mellan min hand
och luften.

En vag förnimmelse
av springande kryp
under naglarna
och jag längtar
efter toppar att bestiga
och fartvind.




Fri vers av H. Karla
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-09 22:53



Bookmark and Share


  Mackan
Vacker dikt!!!
Har jag föestått dig rätt så är de skrivna orden på något sätt vackrare än de uttalade även om de också kan utge njutning. Det skrivna ordet ristas på något sätt in i hjärtat
2006-10-27

  Micael Axelsson
Fick känslan av det var någon som sparade orden, som hon egentligen ville skriva ner, men de fastnade ju mellan handen och vinden för det fanns inget att ge dem pränt... men hjärtat där de är sparade, dem minns.

Du är en ordmålare...
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla