Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot evigheten


Med dina läppar
Mot min hals
Bär du mig
Mot nya horizonter

Med saltstänkt hår
Fuktat av tårar
I glädjerus
Leder du mig

Med solen i ögonvrån
Och glittrande ögon
Förenas vi
Mot evigheten




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-10-10 01:49



Bookmark and Share


  nastasia
Den här dikten är suverän! Hela budskapet är som ristat i sten!
Vad handlar den om?
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP