Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad



Det spelar ingen roll
vad andra säger,
vilka fina ord
de än använder.
Det enda som går in,
rakt in i kärnan
är din totala tystnad.




Fri vers av Anna H
Läst 377 gånger
Publicerad 2004-11-28 09:23



Bookmark and Share


  Martin VIP
Rekommenderas
2004-11-28

  Cattis Rönn
jag känner så väl igen detta...och tystnaden kan vara så jobbig...Bra skrivet!
2004-11-28

  Rachel Roth
om tystnadens styrka och tilltal
2004-11-28

  Myself
kan vara så stark och mystisk.fint skrivet.
2004-11-28

  Markattan
Absolut, jag känner igen mig i det du skriver. Bra!
2004-11-28

  Hans w-art Westlund VIP
ibland kan tystnaden säga mer än ord.
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H