Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L. regale Pink Perfection

Du är en lilja
av vackraste sort

I skuggan av din skönhet
tynar rosorna bort

Du är perfektion

Som en rosa sky
i afton

Men av gift
är din andedräkt

Som ett bett
av en taipan

Du många hjärtan
bräckt

Du orm
förklädd
till svan




Fri vers av Jenny*
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-11-28 13:58



Bookmark and Share


  Markattan
Håller med Michele, du har beskrivit något som låter mindre trevligt på ett väldigt vackert sätt. Mycket bra!
2004-11-28

  Ilana
säger jag och applåderar högt! vacker skrivet om liljan även om jag jämt nyser av den samt får huvudvärk...:)
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*