Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelsängens lärdom nr 1



du har lärt mig att

som man bäddar får man ligga



din dubbelsäng står där ute!





© Ilana Edner






Fri vers av Ilana
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-11-28 19:28



Bookmark and Share


  Rachel Roth
gillar det här greppet med dubbelsängen. Friskt och bitsk!!!
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana