Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är min sanning


den där natten
höll jag hårt om dig
ville veta att du inte
försvann för alltid

jag höll hårt om dig
och ville
aldrig
släppa taget

att det första du sa
när du vaknade
morgonen därpå var
baby, vad är klockan?
kändes rätt
men du insåg snabbt
att något var fel

vad hade egentligen sagts
under natten
hade vi inte sagt
farväl och
här är slutet på vår resa

jag gömde mig under täcket
ville inte komma fram

förändringar är läskiga
viskade jag tyst
för mig själv
men inte tillräckligt tyst
du hörde vad jag sa
och tog mig i din famn

det är en förändring
men ingen förlust




Fri vers av rebekka
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-10-10 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka