Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en av mina oändligt många dikter om att skriva


Bekännelse

Jag vet inte varför min hjärna
älskar att formulera drömmar
eller varför mina fingrar
älskar att forma bokstäver

Och jag vet inte varför jag skriver
eller ens vad jag skriver om

Men jag vet att jag njuter
i varje liten vrå




Fri vers av Maskros
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros