Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Sanna


Du som svävar högst

Du önskade en ängel under höststormen
att ha som el-aggregat när strömmen gick
och att gömma dig bakom när vinden ven

Och du önskade en örn i förvirringstider
att ha som övervakare
som kunde förklara och förenkla

Men du behöver inga beskyddare
Du har dina egna vingar
som i sin bräcklighet lyser av liv

De behöver uppenbaras
inte levnadförsvaras


För precis som för en fjäril
kan du lära dig att utnyttja skörhetens skönhet
till att flyga fritt




Fri vers av Maskros
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-01-31 18:08



Bookmark and Share


  baphomet
Läste den här igår sedan dess har:

"För precis som för en fjäril
kan du lära dig att utnyttja skörhetens skönhet
till att flyga fritt"

förföljt mig i mitt huvud. Det är otroligt bra pricksäkert och vackert. Tack för de raderna, är säker på att Sanna tog denhär till hjärtat.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros