Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behöver hjälp med denna. känns som att den inte är färdig.


Lindanserskan

Jag kan inte andas
Jag tror jag måste tappa trådarna,
slita mig ur säkerhetslinorna
Hyperventilera

Jag tror jag måste hoppa
Jag tror jag måste hoppas




Fri vers av Maskros
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-01-27 13:40



Bookmark and Share


  emseer
Oj, den är så kort men så talande.
\"poängen\" säger sitt, men den är verkligen bra!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros