Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prova detta i den deprimerande vinterkylan, det funkar för mig :)


/Centralstation, 10 Februari, 22.12/

Jag kurar ihop mig i min kofta
och kupar vänsterhanden
efter formen av en tekopp

Tvingar öronen att höra ljuv musik och fågelkvitter

Förvandlar neonljusen
till solstrålar

Och plötsligt är den där igen
Värmen Inifrån




Fri vers av Maskros
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 21:12



Bookmark and Share


  Cris
Ja man kan med fantasin locka till sig värme
och få en behaglig tillvaro
Det gör du här i texten på ett bra sätt
2006-10-10

    ej medlem längre
Talande och målande ord! Fint skrivet och ja, detta skall jag testa :)
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros