Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(tanke om hur en gruppvåldtäkt skulle kunna upplevas)


Stilla bön

Snälla döda mig inte
Jag lovar att sluta göra motstånd

Men snälla
skär mig inte
kväv mig inte
spräck mig inte

Trots att jag mer än gärna vill förstöra
er manlighet
lovar jag att ligga helt stilla
Inte sparka
Inte bita

Bara ni inte dödar mig




Fri vers av Maskros
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros