Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en metafor för mitt nuvarande sinnestillstånd


Kasta smörgås

Imorse kastade jag smörgås från bron över Älvetjärn
kastade och följde kastet
med hela kroppen
med hela jaget

Det är så avslappnande att kasta smörgås ibland


Först kastade jag de små stenarna
som cykeln jag aldrig fick, alla skrubbsår och min fula näsa
PLASK sade det


Sedan kastade jag allt det jag aldrig gjorde
och alla vänner jag aldrig hade
PLASK


Till slut hade jag bara den stora stenen kvar
Jag lade den på räcket för att bedöma om den kunde användas
och PLASK hade den fallit till botten
B a r n d o m s s t e n e n

Det är så avslappnande att kasta smörgås ibland

(Nu är nog hela botten täckt av sten)




Fri vers av Maskros
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros