Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av hans westlunds målning \"vem vet\"...


Kollaps




Blir blekare och blekare,
suddigare i konturerna.
Då ingen någonsin ser
och ingen ens frågar
blir jag gradvis osynlig
trots allt det svarta
som bara växer i bröstet.
Jag slukas tillslut inifrån
så som en stjärna kollapsar.




Fri vers av Anna H
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-11-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H