Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

du får plocka
glasbitar ur mitt hjärta
för jag visste inte
att kärlek kunde vara
så vasst




Fri vers av Morbide
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-10-11 11:14



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Känner smärtan. Berör
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Morbide