Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är dock bara en amatör


Utan kanter faller allt

jag gråter för de tårar
som aldrig föll
sminket rinner och om jag ska sova nu
vill jag aldrig mer vakna

bakom nuet finns historia




Fri vers av Morbide
Läst 819 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-10 14:56



Bookmark and Share


  caasandra
//.bakom nuet finns historia//. Så sant, så verkligt, så gripande.
2008-01-27

    gulligt smile
gud vilken bra du är ju jätte duktig. Bra Bra Bra
2007-11-11

  soldis
Dessa ord berör mig starkt.
..och rubriken är som en vacker dikt i sig
Applåderar
2007-11-11

  Doktor Vinter
Mjau, gud vad bra.
jag gillar också rubriken :*
2007-11-10

    crapcat
åh
jag älskar rubriken!
2007-11-10

    RebeccaW
Jättebra, jätteproffsigt skrivet, jag älskar det här korta och enkla som samtidigt säger så himla mycket!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Morbide