Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
resultatet


Ångest

tankar som kramar skiten ur dig
får underläppen att darra
och allt smakar järn

ekot av tallriken som föll till golvet
slutar aldrig klinga


monster under sängen och
din mammas rara leende
försvinner -
blir is
spricker

rakblad eller sax
lockar
fingrarna kliar

du tror du står ensam i en värld
där det egentligen finns många
som bryr sig om dig





när din älsklings varma läppar
inte längre värmer
vet du hur det känns




Fri vers av Morbide
Läst 701 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-27 18:52



Bookmark and Share


    crapcat
ja! nu kom den! tycker mycket om den; dock tror jag det skulle vara bättre att ta bort \"kort sagt:\". jag vet inte, det ger en en känsla av en faktatext eller nåt...

men annars är den mycket fin. gillar speciellt:

\"ekot av tallriken som föll till golvet
slutar aldrig klinga\"
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Morbide