Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig poet

skriven av en riktig poet
är något vi alla vill ska stå under våra texter

men vem fan är poet,
när livet fryser och det enda man hör
är knarret av skor i snön
och ett vilset hjärta på jakt efter oskulden
som inte längre finns?




Fri vers av Morbide
Läst 723 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 21:04



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
\"och ett vilset hjärta på jakt efter oskulden
som inte längre finns?\"

det där slog till i mig, hårt, ont. Så klockrent och så sant, jag fastnade för just den meningen. och efter att ha läst många av dina dikter har jag kommit fram till slutsatsen, att du är duktig och dina dikter är bra.
2008-03-27

  Bortklemad
varför vara på riktigt, när man kan vara Oriktig =)
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Morbide